Online huiskamerconcert Christian Verwoerd

Vliegen voor hoop in hopeloze situaties

Online huiskamerconcert Christian Verwoerd

Al je zaterdagavond plannen overhoop? Behoefte aan een zinvolle en ontspannen avond? Kijk dan op zaterdag 31 oktober vanaf 20:00 uur vanuit huis mee naar een gratis huiskamerconcert van Christian Verwoerd.

Klik zaterdag 31 oktober op deze link en laat je verassen door de hoopvolle boodschap van de MAF en Christian Verwoerd!

Juist in deze tijd, waarin we helaas niet fysiek naar de kerk of naar evenementen kunnen, willen we jou ook de mogelijkheid geven op afstand mee te luisteren.

Dit huiskamerconcert waar maximaal 30 mensen aanwezig zijn, wordt georganiseerd door de Thuisfrontcommissie (TFC) Bert Vliegt. Met deze commissie wordt geld ingezameld voor piloot Bert, hij wordt in 2021 door de MAF uitgezonden naar een land in Centraal-Aziƫ. Bert wil daar (on)bereikbare mensen bereiken met een boodschap van hoop, juist ook in deze verwarrende tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.